2000’LER NEW YORK MÜZİK SAHNESİNE YOLCULUK: ‘MEET ME IN THE TOILET’

2000'lerin başındaki New York indie müzik sahnesinin tarihini anlatan belgesel film ‘Meet Me In The Toilet’ için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Film, müzik gazetecisi Lizzy Goodman'ın 2017 yılında yayınlanan ‘Meet Me in the Toilet: Rebirth and Rock and Roll in New York City 2001–2011’ kitabına dayanıyor. Kitabın adı ise, belgesel film ile aynı isme sahip 2003 yılında The Strokes tarafından piyasaya sürülen 'Room on Fire’ albümündeki şarkıdan geliyor. 

Film, The Strokes, The Moldy Peaches, LCD Soundsystem, Yeah Yeah Yeahs, Interpol, TV On The Radio gibi isimlerin daha önce hiç görülmemiş görüntülerini içeriyor. Filmin dağıtım şirketi olan Utopia, geçtiğimiz haftalarda belgeselin resmi teaser videosunu paylaşmıştı.

‘Meet Me In The Toilet’ için yönetmen koltuğunda Dylan Southern ve Will Lovelace ikilisi oturuyor. Ocak ayında Sundance Film Festivali'nde gösterime giren film, 4 Kasım'da New York ve Los Angeles'ta vizyona girecek, ardından ülke çapında yalnızca 8 Kasım'da bir gece gösterilecek. Film 25 Kasım'dan itibaren Showtime'da yayınlanmaya başlayacak.

PAYLAŞ :